NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fira del Motor de Gandia duplica els visitants de fora de la comarca que ja representen un 47%

Èxit d'afluència i vendes

Ja es té un primer balanç de la novena edició de Fira Motor Gandia, la qual tornava a realitzar-se el passat cap de setmana després de dos anys a causa de la pandèmia. Les dades facilitades per l’associació de concessionaris destaquen les que fan referència a la procedència dels visitants-compradors, ja que aproximadament un 47% eren d’altres territoris més enllà de la Safor, duplicant les xifres del 2019, quan es registrà un 23%.

A més, a falta de tancar les operacions a les properes setmanes, tot indica que les vendes es situen en xifres similars a les del 2019, malgrat que el mercat global ha caigut un 51% per circumstàncies externes. La facturació augmenta lleugerament, gràcies sobretot a l’espenta dels vehicles híbrids endollables i alguns models elèctrics.

La Fira de la Mobilitat Sostenible a Fira Mercat Gandia també ha sigut un èxit de vendes de bicicletes i patinets, així com d’assistència a les xerrades ofertes i a l’Oficina de Projectes Europeus.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.