NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es presenta el Fòrum Empresa Activa que naix de la col·laboració públic-privada

Tindrà lloc el 15 de juny al Teatre Echegaray d'Ontinyent

Els ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent i la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL junt la direcció i coordinació del Grup Innova, han sumat esforços per a organitzar la I edició del Fòrum Empresa Activa, una jornada que tindrà lloc el 15 de juny a la Sala Gomis d’Ontinyent i que inclourà ponències, taula redona i una conferència del consultor internacional Víctor Küppers. Aqueta iniciativa, presentada a la Casa Santonja de l’Olleria, s’emmarca al Projecte de Transformació Empresarial posat en marxa el 2020 per aquestes tres entitats per millorar la competitivitat de les seues empreses.

El president de Coeval fou l’encarregat de donar detalls de la programació que es centra en la sostenibilitat vist que la responsabilitat social és un dels factors clau per a posicionar les empreses i garantir així la seua supervivència. Després d’una pausa es seguirà amb una molt interessant taula redona. I es finalitzarà amb el conegut formador i conferenciant Víctor Küppers.

Per poder assistir serà necessari la inscripció prèvia i gratuïta. El termini s’obri el proper dilluns 16 de maig mitjançant preinscripció a través del web www.forumempresaactiva.com


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.