NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es renova el conveni del Clúster Tèxtil d'Ontinyent que enguany impulsarà els tèxtils sostenibles i avançats

Amb una dotacio de 60.000 euros

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el president d’Ateval-Comunitat Valenciana, Pepe Serna han signat aquest dimecres la renovació del conveni del Clúster Tèxtil que compta amb una dotació de 60.000 euros. Ambdues entitats continuen així col·laborant en aquest acord que enguany es centrarà en l’impuls als tèxtils sostenibles, tècnics i avançats.

El Clúster naixia amb la irrupció de la pandèmia i després d’aquests anys les empreses participants han pogut adquirir una base per entrar en ous mercats i competir en sectors diferents al tèxtil llar tradicional. Noves oportunitats de negoci per al sector a través de tot tipus d’accions al marc d’aquest conveni.

La Fira Techtextil es celebra en Frankfurt del 21 al 24 de juny del 2022 i és la fira líder internacional en tèxtils tècnics i no teixits, que compta cada any amb més de 1300 expositors de 48 països i quasi 27.500 visitants de 97 nacions diferents. La Fira Texprocess que també té lloc en Frankfurt i als mateixos dies és la fira líder per a la indústria de fabricació de peces de roba i processament tèxtil.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.