NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia és seu i base d'operacions del XVI Ral·li Ciutat de Gandia que el dissabte 14 de maig recorre 78 quilòmetres per Pego i Xaló

XVI Ral·li Ciutat de Gandia

El concessionari Moll Motor de Gandia ha acollit la presentació del setzè Ral·li Ciutat de Gandia Pegó-Xaló. Aquesta és la segona prova del campionat de ral·lis de la Comunitat Valenciana de Velocitat i Regularitat en les seues tres categories: Sport, 55 clàssica i sense instruments. S’ha iniciat aquesta vesprada amb les verificacions en les instal·lacions del Concessionari Moll Motors i demà dissabte 14 de maig en Pego es desenvoluparà la carrera com a tal.

Aquesta mateixa nit els cotxes dormiran en Gandia donant l’inici de la competició a les 7:45 demà dissabte en la mateixa plaça Prado però no serà fins a Pego on el cronòmetres comence a comptar. El parc d’assistència i oficina de carrera passarà a Pego, nucli del ral·li on aniran entrant i eixint de la població en diverses ocasions tots els equips. El recorregut total és de 78 quilòmetres i  comptarà amb 5 trams diferents, 4 d’ells pels voltants de Pego i 1 en Xaló.

Des de Moll Motor declaren estar encantats de repetir patrocini i poder tornar a aportar logística i espai a aquest emocionant esdeveniment.

Un ral·li que compta amb 75 vehicles participants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.