NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La II fase de les obres al carrer Sant Antoni d'Ontinyent començaran un mes abans del previst

Visita a les obres

La II fase de les obres que inverteixen 1,2 milions d’euros en la urbanització de la plaça de Sant Antoni d’Ontinyent començaran aquest mateix mes de maig, un mes abans del previst tot i que ha plogut 26 dels 41 dies transcorreguts des de l’inici dels treballs.

Així a les primeres setmanes coincidiran la pavimentació de la I Fase, al tram adjacent al carrer Dos de Maig i les demolicions prèvies a l’inici de la fase II, compresa entre el carrer Auorar i el carrer Capellans, sempre respectant les voreres per a garantir el pas dels vianants.

Aquesta actuació a Sant Antoni és molt important ja que suposa 1,2 milions dels 5 que es contemplen dins del programa Edusi que s’executa a la ciutat cofinançat amb fons Feder de la Unió Europea. Una obra, a més, sol·licitada per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa”.

Efectivament, aquesta actuació serà també molt important des del punt de vista paisatgístic.

La tercera i definitiva fase es preveu que arranque a la tardor d’enguany, des del carrer Aurora fins la plaça de la Coronació. El conjunt de l’obra es preveu que estiga finalitzat abans de les festes del barri, en gener del 2023.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.