NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ix a licitació les obres per a executar la primera fase del carril-bici que unirà Xàtiva amb la via verda

Via verda Xàtiva-Carcaixent

L’Ajuntament de Xàtiva ha publicat l’anunci de licitació de les obres per a l’execució de la primera fase del carril-bici que unirà Xàtiva, des del passeig del Ferrocarril, amb l’accés a la via verda ubicat al camí Sant Ana nº2, a través de la CV-645 i de la carretera Alzira.

L’actuació té un pressupost base de licitació de 164.279 euros i està inclosa al Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València. El projecte es basa en la realització d’un carril-bici que unirà l’inici de la via verda Xàtiva-Carcaixent amb el nucli urbà de la ciutat a través de les voreres, sempre amb prioritat per al vianant i amb una amplària de 1,5 metres, salvaguardant en tot moment la seguretat de ciclistes i vianants.

La unió entre la via verda i la zona de descans i aparcament es realitzarà mitjançant una rampa d’accés que anirà descendit de forma còmoda per a bicicletes i vianants, amb una pendent del 6% i amb connexió amb l’aparcament que s’ubicarà junt al camp de futbol municipal Paquito Coloma.

Els trams de recorregut amb itinerari ciclopeatonal es pavimentarà amb asfalt en color gris, per a que siga fàcilment reconeixible i diferenciat del corresponent carril bici (de color roig), sent l’acabat homogeni en tot l’itinerari adaptat. Al mateix temps es disposarà de senyalització tant horitzontal com vertical, per tal d’informar i advertir a les persones usuàries de l’existència de l’itinerari i de la corresponent prioritat del vianant front als ciclistes. L’objectiu del projecte és que els ciclistes que utilitzen la via verda que unirà Carcaixent amb Xàtiva a través de les antigues vies del ferrocarril puguen aplegar al nucli urbà de la localitat a través d’aquest nou carril.

Les ofertes es podran presentar fins al proper 30 de maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.