NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un home s´estavella amb una avioneta al camí de Les Boles

Es troba estable, encara que magolat, a l´hospital de Xàtiva

Ahir diumenge pel matí tenia lloc un accident aeri a Ontinyent en estavellar-se una avioneta al camí de les Boles, a la urbanització del Pilar. El succés ocorria passades les 12 del migdia, quan per causes encara desconegudes, l’avioneta, un biplaça Coyote 2 va perdre força i començà a volar massa baix, enganxant-se amb el cable d’una línia telefònica.

Els bombers es desplaçaren fins al lloc del succés per excarcerar a un únic ferit: el pilot de l’avioneta, un veí d’Ontinyent de 52 anys, treballador d’una gestoria que s’havia quedat atrapat al seu interior. El dispositiu va comptar també amb la intervenció de la Policia Local, Guàrdia Civil i SAMU. El ferit fou seguidament traslladat a l’hospital Lluis Alcanyís amb múltiples contusions i dolor a l’esquena. Encara que magolat es recupera favorablement.

Les restes de l’avioneta foren retirades per una grua poc després de l’accident. Els bombers van haver de partir les ales de l’ultralleuger per poder carregar-les.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.