NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Treballs silvícoles de les brigades provincials de bombers per evitar els incendis

La presidenta Mª Josep Amigó visita Barx i Gandia

La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó, ha visitat els treballs de silvicultura realitzats per les brigades als termes municipals de Barx i Gandia per a mitigar el risc dels incendis forestals.

Concretament en Barx s’ha actual al voltant de la urbanització la Drova on s’ha creat una faixa perimetral lliure de vegetació. La Drova es troba en una zona d’alta recurrència d’incendis forestals amb més de 15 als últims 40 anys, l’últim el 2018, amb l’incendi de Llutxent. Al cas de Gandia, l’actuació de les brigades s’ha centrat en el denominat Coll de la Caldereta, altre punt estratègic en cas d’incendis.

Unes tasques silvícoles que no només es realitzen ara en la proximitat de l’estiu sinó es porten a terme al llarg de tot l’any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.