NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

S'aprova per unanimitat el I Pla d'Igualtat Municipal

Un pla amb moltes accions i molt ambicioses

El plenari municipal de Xàtiva corresponent al mes de maig ha aprovat per unanimitat el primer Pla d’Igualtat municipal, el qual es presentarà públicament aquest divendres 3 de juny. Un pla que naix després d’un gran estudi de dades i d’opinions de la ciutadania i que contempla una temporalitat que va més enllà d’aquesta legislatura.

D’altra banda el plenari també va aprovar per unanimitat l’acceptació dels projectes del camp de voluntariat juvenil “La Costa del Castell 2022” i “Compartint vides” que acolliran a 25 persones cadascun.

El plenari a més va tractar tres mocions presentades pels grups municipals Xàtiva Unida i Partit Popular. Les dues del PP van eixir endavant, tant per a sol·licitar ajudes destinades a rehabilitar la Seu de Xàtiva com la de modificació de la Llei 7/2022, de 8 d’abril de residus i sòls contaminants per a una economia circular. No s’aprovaria la moció de Xàtiva Unida per a la creació del Consell Municipal de Cultura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.