NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La dimissió de Juan Giner obliga a estructura les àrees de govern

Ignacio Reig assumeix Seguretat Ciutadana i Mobilitat i Xelo Angulo Personal i Règim Interior

La renúncia del regidor de Ciutadans de Xàtiva, Juan Giner, ha obligat a reestructurar les àrees de l’equip de govern. Així Ignacio Reig assumirà les dues delegacions que deixa Giner: Seguretat Ciutadana i Mobilitat, mentre que el departament de Recursos Humans i Règim Interior -fins ara en mans del propi Ignacio Reig- passarà a dependre de la regidora Xelo Angulo, qui fa unes setmanes va deixar la Direcció General de Cooperació davant la seua entrada com a diputada a les Corts Valencianes, permetent-li una major flexibilitat.

Respecte a les millores plantejades en el que queda de legislatura, Reig s’ha referit a la necessitat de cobrir els llocs vacants de la Policia Local així com també els expedients de pintura vial a la ciutat, la renovació de la senyalització vertical o l’increment de la lluita contra el soroll especialment durant els propers mesos d’estiu. També es vol tindre més presència a les pedanies i Bixquert on ja es compta amb un agent fixe assignat exclusivament a aquesta zona.

D’altra banda, Xelo Angulo ha manifestat que s’enfronta a un repte ja que «Recursos Humans és una àrea que necessita d’una bona gestió per a que la resta de departaments puguen funcionar». En aquest sentit, Angulo s’ha referit a la recentment convocada  Oferta Pública d’Ocupació per tal d’estabilitzar un total de 103 processos laborals a l’Ajuntament, i que es pretén tindre iniciats abans de que finalitze l’any.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.