NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

315.000 euros del superàvit per a la millora de serveis i infraestructures

Un repartiment aprovat per unanimitat en l'últim plenari

La Corporació Municipal de l'Alcúdia de Crespins va aprovar per unanimitat, a l’últim plenari, destinar el superàvit de l'exercici 2021 que ascendeix a 315.000 euros a la millora de serveis i infraestructures municipals. Al superàvit aconseguit s'han descomptat els romanents ja compromesos de l'exercici passat que suposen 70.000 euros que aniran destinats a la construcció d'una nova pista de pàdel, la remodelació del Mercat Municipal i la construcció de nous columbaris al cementiri.

D'aquesta forma la proposta presentada per la Regidoria d'Hisenda i aprovada per tots els partits polítics consta de dos apartats, el primer de crèdits extraordinaris per un import de 213.500 euros i un segon que suposarà distints suplements de crèdit per un import total de 101.500 euros.

Pel que fa al primer apartat que ascendeix a 213.500 euros i que significa la creació de noves partides destaquen: la millora de l'enllumenat públic dels carrers Retor Martínez Ferigle i Joan Fuster per un import de 18.000 euros, 6.000 euros per a la reposició de fanals al nucli urbà, l'asfaltatge de distints espais d'utilitat pública amb un pressupost de 40.000 euros i 10.000 euros destinats a ajudes d'assistència social per als refugiats ucraïnesos residents a la població.

També s'augmenta el pressupost destinat a la construcció de columbaris en 3.000 euros. 27.000 euros aniran destinats a la segona fase de reurbanització del Carrer Cervantes, 14.000 euros per augmentar la partida destinada a assistències, estudis i treballs tècnics de l'àrea d'Urbanisme, 7.000 euros per al finançament de l'adquisició d'un camió i un furgó per a la Brigada Municipal, entre d’altres.

Finalment des del consistori apunten que amb el Pla d’Inversions de la Diputació per al bienni 22-23 que ascendeix a més de 600.000 euros s’assoliran projectes necessaris i de futur per al poble.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.