NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Weird Market reunirà en setembre a València als professionals de l'animació, videojocs i new media

Impuls al sector audiovisual

El Pati del Palau dels Boïl de la Scala de la Diputació de València ha acollit la presentació de la catorzena edició del “Weird Market”, l’esdeveniment de referència en animació, videojocs i new media, que tindrà lloc en València del 27 de setembre al 2 d’octubre. Es tracta del mercat professional més important del sector en Espanya i un dels més importants a nivell europeu, que posiciona València com una de les principals capitals europees en l’àmbit de la innovació i el desenvolupament digital. I aquest és un dels objectius, el foment de tot el sector de base tecnològica de la nostra província, especialment en l’àmbit de la creació digital, la producció i l’animació audiovisual.

L’arribada d’un esdeveniment d’aquest rellevància a la nostra terra ha estat possible gràcies al recolzament i la cooperació de les administracions, plasmat en la signatura d’un protocol de col·laboració entre la Diputació, l’Ajuntament de València i la Generalitat que té com propòsit final l’impuls de la indústria audiovisual.

La Beneficiència serà punt de referència on es desenvoluparan conferències i trobades i la Filmoteca de València, en l’Edifici Rialto, acollirà les projeccions ja que el Weird Market es complementa amb el Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació.

Així els treballs es poden rebre fins el proper 10 de juliol a través de les plataformes Shortfilmdepot i Filmfreeway per a les dues seccions: internacional ii nacional. Els curtmetratges produïts amb posterioritat a l’1 de gener del 2021 i realitzats en qualsevol tècnica d’animació podran aspirar a participar en aquestes dues seccions. La selecció final lluitarà per formar part del palmarès on jurant i públic atorgaran diversos guardons.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.