NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Carlos Borredá i Silvia Sarrión s'imposen en la XX Pujada a la Plana de l'Alcúdia de Crespins que enguany recorda al seu fundador, Paco Masià

I Memorial a Paco Masià

Dos atletes del club La Vespa de Novetlè, Carlos Borredá i Silvia Sarrión s’han imposat a la XX edició de la Pujada a la Plana de l’Alcúdia de Crespins celebrada dissabte passat 4 de juny; una edició especial, no només perquè compleix 20 anys sinó per incorporar el I Memorial a Paco Masià, el fundador d’aquesta carrera, ja desaparegut.

Després del minut de silenci en record de Paco, la seua dona durant 46 anys, Pepi, que rebria aquest ram de flors de mans de l’alcalde, seria l’encarregada de donar el tret d’eixida a la cursa.

La carrera, de 9 quilòmetres de distància, va comptar amb dues sortides, una per als infantils, a les 18 hores i aquest que veiem per als adults, a les set de la vesprada i sota un sol de justícia. Foren 125 els inscrits ja que aquesta Pujada a la Plana s’ha guanyat un espai propi en l’agenda esportiva del municipi i de la comarca.

Als 33:25, el veterà Carlos Borredà seria el primer en creuar la línia de meta; en segona posició trobem a (10´50) l’independent Víctor Martínez amb un crono de 33:38 i la tercera plaça seria per a Miquel Bas amb 34:07. En fèmines guanyava la veterana Silvia Sarrión amb un temps de 39:20 i és la dona que més vegades s’ha imposat a aquesta cursa; cursa inclosa al catorzè Circuit Cajamar de la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Aiora-Cofrents.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.