NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El president de la Diputació d'Alacant visita Xaló on la corporació ha invertit 2 milions d'euros i inaugura la piscina municipal de Llíber

Visites institucionals

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha visitat aquest dilluns els municipis de Xaló i Llíber, dos menuts municipis pertanyents a la Marina Alta, comarca on la institució provincial ha invertit en la present legislatura prop de 80 milions d’euros. Mazón s’ha traslladat primer a l’Ajuntament de Xaló on ha signat al llibre d’honor. Amb l’alcalde, Joan Miquel Garcés i membres de la corporació municipal ha mantingut una reunió de treball per abordar les necessitats de la localitat. Posteriorment han recorregut el casc històric on la Diputació està invertint prop de dos milions d’euros en infraestructures com la nova Casa de Cultura o la Plaça Major. El president ha recordat altres aportacions provincials a través del bo consum o a través del pla + Cerca.

L’alcalde ha mostrat la seua satisfacció per la inversió del govern provincial com també ho és el sondeig al pou de les Murtes i ha aprofitat per a sol·licitar col·laboració per optimitzar i ampliar el Pont de la Solana.

Després de fer també parada a les bodegues Xaló, el president Mazón es traslladava a Llíber per inaugurar la nova piscina municipal junt al seu alcalde, José Juan Reus. La seua execució, junt amb una sala esportiva multifuncional, vestuaris i zones adjacents, ha suposat una inversió de quasi mig milió d’euros on la Diputació ha sufragat el 95%.  Un projecte que li donarà molta vida al poble.

En total Líber ha rebut prop de 2,5 milions d’euros de la Diputació en aquesta legislatura. Del bo consum, iniciativa que pretén propiciar la compra de productes locals, Llíber disposarà de 13.878 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.