NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Conselleria i l'Ajuntament d'Ontinyent signen un conveni d'1,2 milions d'euros per a la regeneració del barri de Cantereria el 2022

Regeneració de Cantereria

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Hèctor Illueca i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, han signat un conveni de col·laboració per a la regeneració arquitectònica del barri de Cantereria mitjançant l’adquisició, demolició dels habitatges amb alt risc d’inundació, reallotjament de les famílies que les ocupen i la creació d’un espai verd. Un conveni on en aquest 2022 cada administració destina 600.000 euros.

Al tercer conveni previst, de cara a 2023, el vicepresident i l’alcalde han acordat estudiar un increment de les aportacions amb l’objectiu d’atendre els sobrecostos que es preveuen en les obres per la conjuntura internacional. Any en què es completaran les obres amb la construcció d’un parc inundable on ara estan els habitatges de Cantereria, que començaran a demolir-se a la tardor.

A més a més l’alcalde ha anunciat que, fruit d’aquest projecte, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer té previst invertir 600.000 euros en la creació d’un parc fluvial al marge dret i esquerre del riu que completarà l’actuació iniciada per Conselleria i Ajuntament.

El conveni inclou l’adquisició dels immobles i talussos que falten per obtindré, ja siga mitjançant acord amb els propietaris o expropiació, procediment que només podrà iniciar-se després de l’aprovació definitiva de la Modificació del Pla General d’Ordenació. Així mateix es concediran ajudes per a la solució residencial, es durà a terme la demolició d’habitatges, la consolidació dels talussos i per a les despeses referents a la gestió de les obres d’urbanització de la zona verda.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.