NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València renova el seu vincle històric amb la pilota valenciana

La institució de la pilota

Mig centenars de jugadors, l’elit de la pilota valenciana han sigut testimoni de la renovació de l’històric vincle entre la Diputació i els ens associats a l’esport autòcton, cas de la Federació i la Fundació. Un nou conveni entre ambdues entitats del que s’ha donat alguna pinzellada com que la Diputació estarà amb la seua marca en la part frontal dels nous equipaments. El que resulta evident és el compromís de la Diputació amb la pilota, que s’ha convertit en la joia de la corona de l’esport valencià i de la institució.

Un esport cada vegada més professionalitzat.

Marc, Iván, Soro, Lorja, Verger, Puchol... cap dels jugadors d’elit han faltat a la cita amb la Diputació, que a més de l’organització de tornejos i els equipaments, subvenciona altres accions com la presència en tornejos internacionals, on la pilota valenciana és una autèntica potència. La corporació col·labora cada any amb més de mig milió d’euros amb la Federació i la Fundació de Pilota.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.