NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Ontinyent contra el foc" torna el dilluns 13 de juny per a protegir les serres del terme en període estival

Voluntariat forestal

“Ontinyent contra el foc”, el programa de voluntariat de vigilància forestal impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent tornarà a posar-se en funcionament des del proper dilluns 13 de juny. El parc Ausiàs March va ser escenari de l’acte de presentació de la campanya d’enguany i fins allí que acudiren moltes de les persones participants al programa.

I és que aquest és un programa que no seria realitat sense la força i dedicació del voluntariat, moltes ja veteranes però també hi ha nous amb ganes i voluntat de tindre cura per la natura.

I no es requereix més temps que el que cada persona puga oferir.

Com cada any els voluntaris compten amb facilitats i incentius com ara la cessió d’un vehicle tot terreny; dietes per als qui superen una quantitat d’hores de vigilància; cessió de telèfons mòbils i equipament i una assegurança d’accidents que cobreix l’Ajuntament. Aquest és un servei molt útil no sols per detectar incendis, també perquè té un valor dissuasori per a la cura de l’entorn i que inclús ha evitat accidents.

Les persones interessades encara poden inscriure’s en el programa a través del web municipal www.ontinyent.es a l’apartat Ajuntament-Àrees-Medi Ambient, on es troba el full d’inscripció a emplenar i enviar a ontinyentcontraelfoc@hotmail.com.

El programa estarà en marxa fins al 18 de setembre tot i que es podria perllongar de considerar-se necessari.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.