NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reduir la bretxa digital

Les persones majors de 65 anys no necessiten cita prèvia per a tràmits a l'Ajuntament de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha adoptat una mesura per a millorar l’atenció presencial a les persones majors de 65 anys, establint que aquestes no hagen de demanar cita prèvia per a ser ateses a la Casa de la Ciutat. Així i per a ells se’ls habilita un horari molt ampli tant a l’oficina d’atenció ciutadana com al registre d’entrada, de dilluns a dijous, de 10:30 a 13:30 hores.

 

La mesura respon al compromís adquirit al plenari municipal celebrat el passat 26 de febrer on es va aprovar per unanimitat una moció impulsada des de la Coordinadora Valenciana en Defensa de les Pensions Públiques per exigir una major i millor atenció bancària i ciutadana a les persones majors.

No és l’única acció municipal derivada dels compromisos adquirits a aquell plenari. A principis de maig, l’alcalde Roger Cerdà, va cursar una comunicació adreçada als directors de les sucursals bancàries per demanar-los la millora de l’atenció presencial de les persones majors i altres col·lectius afectats per la bretxa digital.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.