NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El president Puig, la ministra d'Industria i els representants del Clúster d'Automoció AVIA mantenen una reunió

Destaquen l'estabilitat del sector i el lideratge de la Comunitat Valenciana en l'àmbit de l'electromobilitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i representants del Clúster d'Automoció de la Comunitat Valenciana AVIA, per a abordar projectes de futur del sector de l'automoció en la Comunitat Valenciana, especialment els vinculats al PERTE del vehicle elèctric i connectat en els quals AVIA participa. Puig ha destacat l'estabilitat de la Comunitat Valenciana i la contribució dels fons europeus per a escometre la reindustrialització del sector de l'automoció.

De la mateixa manera, s'ha referit a la necessitat de mantenir la col·laboració públic-privada, entre administracions públiques i tots els sectors relacionats amb l'automoció, als quals ha qualificat de "gran indústria transformadora d'aquest país", amb la finalitat de "fer realitat" el procés de descarbonització.

Ximo Puig ha destacat la contribució d'AVIA a l'impuls de l'automoció en la Comunitat Valenciana.

Finalment, s'ha referit a la repercussió que tindrà la instal·lació de la gigafactoría de bateries elèctriques a Sagunt en la reindustrialització de la Comunitat, i ha realitzat un paral·lelisme amb la qual va tindre la ubicació de Ford a Almussafes en els anys 70.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.