NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista Balanç de la III Escola Feminista

Natàlia Enguix és la regidora d'Igualtat i Govern Obert d'Ontinyent

Des del passat maig, el Teatre Echegaray ha acollit el Cicle de ponències de l’Escola Feminista que es prorroga fins demà mateix amb una gran festa de cloenda. Aquesta escola ha tingut com a objectius formar i sensibilitzar la població al voltant dels reptes feministes i l'empoderament de les dones, però també al benestar dels homes. A més, l’Ajuntament d’Ontinyent ha obert la 3ª convocatòria de la línia d’ajudes a associacions locals per fomentar la igualtat entre dones i homes i previndre la violència de gènere. A les dues convocatòries anteriors, les ajudes han permés a les associacions beneficiàries oferir cursos, tallers, xerrades i altres activitats QUE pretenen implicar al teixit associatiu en la lluita per la igualtat real i la lluita contra la violència de gènere, per tal que estes entitats contribuisquen a la transformació social amb els seus projectes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.