NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El programa "Itinerari Viu" afavoreix la inserció sociolaboral de 100 persones a Ontinyent

Impuls a l'ocupació

El programa municipal “Itinerari Viu” d’Ontinyent està atenent un total de 100 persones en risc d’exclusió social al primer semestre del 2022, a les quals dona suport per afavorir la seua inserció sociolaboral. “Itinerari Viu” està enguany cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives amb 265.000 euros.

L’alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat per les regidores Natàlia Enguix i Sayo Gandia, visitava aquest dimecres al Museu del Tèxtil, les noves oficines per al treball administratiu del personal del servei, que també utilitza el CIM de Sant Rafel per a l’atenció al públic i les aules de la UNED per a les accions formatives.

El programa funciona de manera coordinada amb les tècniques municipals encarregades de tramitar la Renda Valenciana d’Inclusió i es fa d’enllaç també amb el servei d’ocupació valencià Labora i amb els recursos municipals d’impuls a l’ocupació.

Com veiem, una oferta formativa molt ampla i diversa.

El perfil d’edat de les persones usuàries és més divers que als ans anteriors, on majoritàriament eren en un 80% dones de 35 a 50 anys amb càrregues familiars de fills o pares. Ara la casuística és molt variada, amb persones de 16 a 67 anys.

El perfil d’origen majoritari és de nacionalitat espanyola tot i que també s’atén a persones migrants principalment d’Àfrica i Sud-amèrica. Entre 2017 i 2021, “Itinerari Viu” ha format a 395 persones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.