NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, rep oficialment a la recentment nomenada Reina de la Fira, Patricia Iborra

Recepció oficial a la Reina

Patricia Iborra Mollá, recentment nomenada Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2022 ja ha viscut hui divendres el seu primer acte com la màxima representant de la festa major de la ciutat al ser rebuda oficialment per l’alcalde, Roger Cerdà, al seu despatx. Patricia té 18 anys, estudia Estètica i és fallera de la comissió Abú Masaifa. L’elegida ha expressat la seua alegria per ostentar aquest càrrec amb el que ha somniat des de sempre.

Patricia ens desvetlla quin és l’acte que espera amb més il·lusió, encara que de la Fira espera descobrir aspectes i actes desconeguts.

Una Fira que ja ha desvetllat les actuacions a la Murta i de la que poc a poc coneguem més detalls.

Patricia estarà acompanyada per quatre amigues que conformaran el grup de Dames. Són Gema Salas, Gisela Mahíques, Andrea Navarro i Lucía Genís. Per a la Reina, Dames i acompanyants els esperen setmanes frenètiques d’actes fins que arribe la festa gran de la ciutat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.