NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres de la Glorieta d'Ontinyent trauen a la llum un històric mur de pedra de la segona meitat del s. XIX

Nova troballa per obres

Les obres que l’Ajuntament d’Ontinyent està executant e el jardí de la Glorieta han tret a la llum un històric mur de pedra de la segona meitat del s. XIX. Es tracta d’una superfície de 110 metres lineals que dona al carrer del Músic Vert, que es trobava fins ara cobert baixa un revestiment de caravista en males condicions, construïda en la dècada dels anys 60 del segle passat i que ha estat retirada.

A més, en traure a la llum el mur original, s’ha trobat una (11´18) porta d’accés tapiada a u refugi antiaeri de la guerra civil que tot i no haver estat encara explorat, es preveu que estiga en males condicions.

La recuperació de l’estètica original del mur complementarà, a més molt bé, amb la nova imatge del parc de la Glorieta, que inclou una important aposta per les zones verdes.

Les referències al origen de la Glorieta i d’aquest mur són objecte d’explicació en les rutes del programa de visites guiades “Obert per obres”.

L’actuació global de la Glorieta, que es troba en la recta final d’execució, va estar plantejada per la ciutadania a través del projecte “Ontinyent Participa” i suposa una inversió total de més de 400.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.