NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La directora general, Maria Such, visita les instal·lacions del Centre de Dona Rural de Xàtiva ubicat a la Casa de les Dones en el que s'ofereix atenció directa a víctimes de violència de gèneres de 6 comarques

Atenent al principi d?equitat

La directora general de l’Institut Valencià de la Dona, Maria Such, ha visitat el nou Servei Integral itinerant públic d’Informació, Prevenció i Atenció Psicosocial de la Violència de Gènere – Centre Dona Rural, la seu del qual es troba en funcionament des del 18 de gener a la Casa de les Dones de Xàtiva. La directora general ha estat acompanyada per l’alcalde Roger Cerdà i per la regidora de Dona i Igualtat, Lena Baraza.

I és que el centre de Xàtiva abraça a la pràctica totalitat de les Comarques Centrals, donant assistència a dones de La Costera, La Safor, La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés, La Ribera Alta i La Ribera Baixa.

Aquest servei ofereix una atenció directa a dones víctimes de violència de gènere i compta amb professionals de la Psicologia, el Treball Social i l’Advocacia per donar resposta, assessorament i ajuda a aquelles dones que siguen víctimes de violència física o psicològica, o per assessorar els veïns i familiars que detecten el perill.

El servei està disponible de dilluns a dissabte i de 9 del matí a 9 de la nit. També s’ofereix de forma directa a través de un número telefònic gratuït el 900 58 08 88 que s’uneix al ja conegut 016. La novetat es que aquest servei es defineix com a itinerant. 

Vora una vintena de professionals presten servei en el Centre de Dona Rural de Xàtiva: treballadores socials, psicòlogues, advocades, educadores i integradores socials, administratives i personal directiu. S’organitzen en distints equips, de coordinació, de prevenció o d’intervenció.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.