NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva vibra amb la seua Fira de Fires amb milers de persones gaudint d'una programació variada i per a totes les edats

Moltes ganes de Fira de Fires!

La Fira de Fires d’Oliva ha sigut un rotund èxit amb milers de persones al carrer gaudint d’una programació diversa i pensada per a gent de totes les edats. Una cita que ha dinamitzat molts barris de la ciutat aconseguint que tot el passeig d’Oliva estiga cobert per paradetes, zones culturals, artesania, agricultura i com no, molta diversió. I és que la Fira ha aglutinat fins a vuit fires temàtiques per les que anem també nosaltres a passejar.

La Fira Gastronòmica amb la participació de 18 associacions locals, ha sigut l’espai més visitat pel públic, en especial el dissabte per la nit. Una zona dedicada a la gastronomia local ubicada en la part central del passeig, davant del Mercat Municipal.

També va destacar l’afluència de gent al mercat artesà romà molt ben tematitzat amb campament, escola de gladiadors, artesania, alimentació, restauració i tallers.

La Fira Cultural va comptar amb botiguetes, presentacions i signatura de llibre i música en directe. Amb ella s’ha promocionat els comerços, escriptors i artistes locals i valencians. Es va ubicar al passeig de Jaume I, en la zona de la Casa de la Festa. Ahir diumenge de vesprada Óscar Briz va portar a aquest espai la seua gira amor i psicodèlia en temps de virus 2022. 

Després de diversos anys sense estar presents, enguany tornava la Fira d’Agricultura on els agricultors i comerços de proximitat van oferir xerrades i els seus productes. Ací el divendres de vesprada va tenir lloc la presentació de la imatge “El Rebost”

Com a novetat a la Fira Rebombori, els xiquets i xiquetes van comptar, a més d’espectacles, amb una zona de jocs de fusta i inflables. Altra de les novetats d’aquesta edició fou la Fira del Pica Pica i a (dos fotos de Botifarra) la Fira al Ras es va comptar amb actuacions en directe de grups, balladors i cantants d’Oliva, de la comarca i de pobles valencians com és el cas del xativí Botifarra en el dia de la inauguració.

 L’obertura de la Fira de Fires el divendres de vesprada va comptar amb la presència de nombroses autoritats com la nova consellera de Cultura i Educació, Raquel Tamarit o el diputat i portaveu de Compromís en Madrid, Joan Baldoví que van estar acompanyats per l’alcaldessa, Yolanda Balaguer, la regidora de Festes, Yolanda Navarro i la major part del govern municipal.

Una fira, com veiem, que ha implicat a tots els sectors productius de la ciutat i on, per primera vegada, el Tio de la Porra va estar representat per una dona, demostrant que Oliva i les seues festes són inclusives.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.