NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria celebra amb gran èxit de participació la I Festa de l'Esport que en la que han participat els clubs esportius locals i altres entitats durant el passat cap de setmana

I Festa de l?Esport de l'Olleria

La I Festa de l'Esport de l'Olleria s’ha tancat amb gran èxit de participació. Aquest esdeveniment organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha sigut tot un espectacle que, des de la vesprada del divendres i fins la del dissabte passat, ha deixat 24h non stop d’esport i festa a la localitat.

Efectivament la Festa de l’Esport va comptar amb la participació dels clubs esportius locals i d’altres entitats vinculades a l’activitat i la promoció de la salut que han realitzat diferents tipus d'activitats per a totes i tots, ja que moltes d’elles tenien caràcter participatiu i estaven obertes al públic. És el cas de la caminada popular, organitzada per l’Associació de Lluita contra el Càncer de l’Olleria, que recorria uns 5 quilòmetres de distància pels carrers i camins asfaltats amb un ritme apte per a tots els públics.

A més com en tota festa, a la de l’Esport de l’Olleria no podia tampoc faltat l’animació musical en directe, ni els jocs infantils amb activitats complementaries com ara el rocòdrom o la tirolina per als més menuts.

El Pavelló Municipal acollia també altres activitats com l’exhibició de l’Escola de Taekwondo i les partides de pàdel a les pistes.

I per a recuperar forces res millor que l’oferta gastronòmica que s’oferia en les diferents paradetes del recinte esportiu.

El cap de setmana, com veuen, l’Olleria l’ha dedicat a la promoció de l’activitat esportiva i a fer poble. A dinamitzar els seus serveis. A fer festa i a compartir carrer.  

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.