NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista "Viu l'estiu a Canals"

Miquel Alventosa és el regidor de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Canals

Viu l'estiu a Canals
El regidor de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Canals, Miquel Alventosa, ens detalla la programació d'aquest estiu a la localitat. Inclou el proper 2 de juliol el Dia de l'Orgull amb sopar popular i l'stand out comedy de la mà de Riure's fora de l’armari. El 16 de juliol es celebrarà el Mig Any Fester amb sopar popular i orquestra i el 28 de juliol, Canals recupera la Nit del Farolet.

Cultura de Carrer a Canals
8 de juliol: Trio Caracol a la Plaça del Calvari - 15 de juliol: Hilari Alonso Quintet a TorreCerdà - 22 de juliol a Aiacor: Lulú y los tigretones - 29 de juliol: Riure's en Valencià amb Saray Cerro, Mir Blackmith i Patrícia Ferrero.

Cinema d’estiu a Canals
El cinema d'estiu arriba a la localitat el proper 30 de juny i estarà en marxa fins a l’1 de setembre, tots els dijous a la nit.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.