NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva celebra la XXXII Fira del Motor i Maquinària Industrial del 24 al 26 de juny

Fira del Motor

Oliva es prepara per acollir la trenta-dos edició de la seua Fira del Motor i Maquinària Industrial que tindrà lloc aquest últim cap de setmana de juny, del 24 al 26 de juny. Al recinte firal a l’aire lliure del passeig es desplegaran més de 40 expositors del sector de l’automòbil amb totes les marques de la comarca en vehicles nous, de quilòmetre zero, d’ocasió, vehicles elèctrics i híbrids, maquinària industrial i productes i accessoris.

I un any més es reforça la presència de marques i models Eco.

Una fira que inclou activitats d’animació com l’exposició de motos clàssiques, exposició de bicicletes antigues i la tradicional matinal Motera, en la que és la seua setzena edició que tindrà lloc el proper diumenge 26 de juny.

També destacarà la presència d’associacions de caràcter benèfic com són Creu Roja, El Bastidor, Fundació Espurna i Asmisaf i Alma de Acero i altres com l’associació de comerciants ACCO que sempre presta la seua col·laboració a la Fira.

La Fira del Motor ha constituït una fita comercial en el municipi des de la seua primera celebració i la previsió és que novament atraga milers de persones. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.