NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Foguera, shopping any i molta música formen la programació per les festes de Sant Joan de Xàtiva organitzada per Ahoxa junt amb altres associacions

Festes de Sant Joan

Aquest dijous 23 de juny, la plantà d’una foguera elaborada per l’artista faller Venancio Cimas front a la plaça de la Telefònica, encetarà en Xàtiva la programació amb motiu de les festes de Sant Joan. Unes festes que es fan realitat gràcies a l’impuls d’AHOXA amb la col·laboració de la resta d’associacions comercials de la ciutat i d’altres entitats.

A les 21 hores del dijous tindrà lloc el sopar de la Nit del Ros amb posterior concert homenatge a Nino Bravo i Camilo Sesto. El divendres 24 l’activitat es trasllada de matí a l’Albereda d’11 a 13:30 amb animació i mini-disco infantil. Ja per la vesprada, a partir de les set, tindrà lloc un concert del grup Cara Ba a la Plaça del Mercat.

Una nit Jove que al pàrquing del pavelló Francisco Ballester en horari de 18 a 1:30 hores comptarà amb la participació del grups Kvundy Swing i Shokes i dels djs Pablo Mas, Ivan Seul, Mith Van Staveren, Dany Asensy, Mareels, Jesús Ciges i Kike Samit. Passem al dissabte 25 i amb el “Shooping day Sant Joan” que envairà la plaça de la Telefónica d’11 a 21 hores.

I de vesprada nit, novament al pàrquing del pavelló es podrà gaudir de la festa “Remember Made in Xàtiva”.

Remember de la mà dels djs Arturo Roger, Coqui Selection, Nacho Penadés, Javi Patiño, Titin, Sagy, Ciber i Marcos Durán.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.