NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una exposició fotogràfica mostra l'esplendor de la Col·legiata de Gandia amb motiu de l'Any Jubilar

'Splendor Collegiate'

La Insigne Col·legiata de Gandia s’ha convertit en espai expositiu al acollir la mostra fotogràfica titulada “Splendor Collegiate” amb motiu de l’Any Jubilar en honor a Sant Francesc de Borja amb la finalitat de mostrar l’esplendor i la petjada cultural que va deixar la família borgiana en la Seu. La inauguració tenia lloc el passat dissabte 18 de juny i va comptar amb l’assistència de la consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

En l’exposició s’exhibeixen una sèrie de fotografies inèdites de la Seu, algunes datades inclús abans de 1900 que ha anat col·leccionant i recopilant el gandià Suso Monrabal.

L’exposició està oberta al públic fins el proper mes de setembre, dins de l’horari de visites turístiques de la Col·legiata, tots els dies de 9 a 12 i de 18 a 20 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.