NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aielo de Malferit acull fins al 28 d'agost la primera de les tres exposicions d'art contemporani programada per la capitalitat cultural

"Posicions de resistència"

“Posicions de resistència. Art Contemporani de la Generalitat Valenciana” és la mostra que pot visitar-se al palau d’Aielo de Malferit fins al 28 d’agost que reuneix obres de cinc artistes que formen part de la Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana. Aquesta és la primera de les tres exposicions previstes a la Capital Cultural 2022.

En concret es poden contemplar les peces Sénia d’Edu Comelles; Be Careful what you wish for de Xavier Monsalvatge; A la Victoire de Tania Blanco; La Casa i la voluntad de resistir de Maribel Doménehc i Les esferes de Paco Martí. Peces que ofereixen un punt de vista sobre l’art contemporani més actual amb el propòsit de convertir-se en un llegat patrimonial al llarg termini.

Els fons d’adquisicions artístiques de Cultura de la Gnealitat compta amb 129 obres adquirides en aquests 5 anys i que han suposat una inversió d’1,5 milió d’euros.

Obres que al cas d’Aielo parlen de globalització, l’urbanisme desaforat, l’oblit de les minories o els mals de la societat actual.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.