NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es presenta la convocatòria de beques formatives "Oliva amb el Talent 2022"

Per a 20 estudiants que treballaran en l'administració local durant 2 mesos

L’Ajuntament d’Oliva promou un any més la concessió de 20 beques formatives per a joves estudiants dins del programa “Oliva amb el talent” que té com finalitat la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació.

El finançament l’assumeix al 100% l’Ajuntament d’Oliva amb un cost total de 22.560 euros per donar cabuda a 20 alumnes durant dos mesos.

Des del departament d’Educació s’ha elaborat una sèrie de criteris per a la selecció dels destinataris i que es poden consultar al Tauler d’Edictes Municipal, en la pàgina web de l’ajuntament www.oliva.es i al Butlletí Oficial de la Província. La convocatòria es publicava el dilluns 20 de juny i els interessats tenen 6 dies per a poder presentar les seues sol·licituds.

L’import de les beques és de 600 euros bruts mensuals, que s’abonaran en períodes vençuts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.