NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Miramar estrena piscina municipal finançada per la Diputació de València

A través del Pla d'Inversions

Amb una festa d’inauguració oberta a tota la ciutadania, Miramar ha estrenat la seua piscina municipal. Les obres s’han desenvolupat als últims mesos i la infraestructura esportiva ja està en ús des del passat dissabte. L’actuació ha suposat una inversió de 370000 euros, finançada per la Diputació de València.

El nou recinte, ubicat al Centre Esportiu “El Molí”,  compta amb una piscina semiolímpica de 25 metres de longitud per 20 metres d’ample, piscina infantil, edifici amb vestuaris habilitat amb dutxes i canviadors per a persones amb mobilitat reduïda, espai per a socorristes, infermeria amb desfibril·lador i 950 m2 de zones verdes i para-sols.

Una piscina que romandrà oberta fins l’11 de setembre en horari d’11 a 14 hores i de 17 a 20 tots els dies.

A través del Pla d’Inversions 20-21, dins del qual s’emmarca aquest projecte, la Diputació ha destinat a Miramar un total de 483.774 euros; al nou pla 22-23, la xifra ascendeix a 486.765 euros. A açò s’afegeix la quantitat corresponent al Fons de Cooperació 2022 que suma un total de 240.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.