NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València tanca definitivament Divalterra

El tancament es produeix després de completar el procés de liquidació

Divalterra ja és història. L’última Junta General de l’empresa pública posa fi als sues 33 anys d’existència, 453 dies després de l’anunci del president Gaspar que comunicava el “tancament ordenat i definitiu” d’una mercantil massa vegades utilitzada com a icona de la corrupció.

Aquesta decisió es va prendre per a garantir la dignitat i estabilitat laboral dels seus treballadors. A la fi de 2021, fruit del diàleg entre la Diputació i les seccions sindicals de Divalterra, es va posar en marxa un pla de baixes voluntàries en condicions avantatjoses al qual es van acollir 87 persones. Aquest seria el pas immediatament anterior a la integració de les brigades forestals al Consorci de Bombers i l’assumpció de la resta de la plantilla en diferents àrees de la Diputació.

El balanç final de liquidació ha sigut aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de la resta de grups.

El tancament definitiu de Divalterra posa fi a anys de treball de l’equip de govern amb epíleg d’una liquidació que ha executat Afianza Asesores, amb la col·laboració dels habilitats nacionals i els funcionaris de la institució en un procés que ha durat aproximadament 15 mesos El balanç de comptes deixa un saldo positiu de tres milions d’euros dels quals passa a disposar la Diputació. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.