NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva presenta el cartell de la Fira d'Agost 2022

Una obra de l'artista local Patricia Bolinches

Un cartell triple amb una botija cap per avall com element central complementada amb sardines, gaiatos i get de festa; unes imatges ben alegres gràcies a un cromatisme molt viu. Aquesta és l’obra que ha preparat l’artista xativina Patricia Bolinches com imatge gràfica de la Fira d’Agost 2022.

Il·lustracions realitzades amb fons roig, groc i rosa, respectivament que generen una imatge molt alegre.

El cartell és l’element més representatiu de la Fira d’Agost perquè cada any queda per al record i des de principi de legislatura s’ha apostat per il·lustradors destacats.

I per a l’autora, aquest és un dels cartells que més il·lusió li feia a nivell professional.

Patricia Bolinches es dedica al disseny gràfic i a la il·lustració. El seu treball es centra en la conceptualització, la provocació, la metàfora i en ocasions el romanticisme de les il·lustracions editorials marques i diverses comunicacions visuals impreses i en línia.

Ha realitzat treballs per a empreses i institucions com El país, el Mundo, Vogue España, La Nau o l’Institut Valencià de Cultura; realitza il·lustracions per a llibres d’editorials com Tusquets i Seix Barral, publicitat per a marques com Sangria Lolea, El Ganso o Bodega les freses i inclús ha realitzat videoclips per a grups com Ed Bloom i la Pegatina. Com a curiositat, Patricia Bolinches va ser, casualment, Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva l’any 2001.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.