NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

10 empreses del Clúster Tèxtil d'Ontinyent es desplacen a les fires tèxtils de Frankfurt

Per conèixer nous mercats de negoci

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, donava suport aquest dimarts a les 10 empreses del Clúster Tèxtil d’Ontinyent desplaçades a les fires “Techtextil”, “Texprocess” i “Heimtextil Summer Special” que han obert les sues portes a la ciutat alemanya de Frankfurt. 3 fires internacionals destacades que reuneixen a milers d’expositors i visitants de tot el món per conèixer les últimes novetats en tèxtils sostenibles, tècnics i avançats, matèria en la qual l’Ajuntament i Ateval han fixat l’objectiu del nou conveni signat recentment.

Un nou conveni vigent fins abril del 2023 que suposa una dotació de 60.000 euros, quantitat que s’afegeix als 300.000 invertits des de la irrupció de la pandèmia i que inclou tot tipus d’accions.

Techtextil és la fira líder internacional en tèxtils tècnics i no teixits; “Texprocess” és la fira líder per a la indústria de fabricació de peces de roba i processament tèxtil i tot que l’objectiu és visitar aquestes, el viatge ha aprofitat per assistir també a “Heimtextil Summer Special” que recupera l’edició de la Fira Tèxtil suspesa el passa mes de gener degut a la pandèmia.

I altra fira que torna, en aquest cas després de dos anys i a nivell nacional, en concret a València, és Home Textiles Premium by Textilhogar, l’única fira espanyola especialitzada 100% en el sector de tèxtils per a la llar i ho farà amb més expositors i m2.

Concretament del 20 al 23 i ja saben, a València, capital mundial del disseny 2022.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.