NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Cultura de Barri" porta 25 activitats a 17 espais escènics urbans d'Ontinyent

Durant tot el mes de juliol

La nova edició de “Cultura de Barri” d’Ontinyent ofereix fins a 25 activitats repartides en un total de 17 espais escènics de la ciutat durant aquest mes de juliol gràcies a la col·laboració de les associacions i entitats locals. Una programació que culminarà el dia 30 amb l’acte central de les trobades “D’Arrel” de la Diputació de València.

Per nomenar algunes activitats, l’associació veïnal de Poble Nou recupera enguany la projecció de documentals i pel·lícules els dimarts a 4 punts del barri; l’associació veïnal de Sant Josep projectarà 4 pel·lícules els dijous al pati del col·legi Vicente Gironés, la Unió Artística Musical d’Ontinyent durà a terme el seu concert de cloenda dels actes pel seu 75 aniversari i el II memorial del Mestre Ferrero.

La regidoria de Majors Actius oferirà el dissabte 2 a la plaça de l’Ajuntament  “Sapore di somnis” un espectacle homenatge a la música italiana. El punt i final serà el dissabte 30 amb l’Arrel d’Arrels a partir de les 18:30 hores.

Eixa mateixa nit, prèvia cercavila amb la Trocamba Matanusca, es podrà gaudir al pàrquing de la Sala Gomis de l’actuació musical del folk-pop del grup Blaumut.

Per altra banda també destaca el potent Estiu Musical que oferiria l’Agrupació Musical d’Ontinyent amb motiu del seu 25 aniversari.

Entre altres s’inclouen concerts de l’Orquestra de Corda de l’Agrupació, del Cor Aria amb gòspel i música moderna, de la Banda Jove i Sènior i com colofó l’actuació de la banda de l’Agrupació el divendres 22 de juliol a la plaça de la Coronació.

L’extensa programació es pot consultar al web municipal www.ontinyent.es


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.