NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'IVAJ destina més de 700.000 euros a la Xarxa Jove de la zona de Comarques Centrals

A Xàtiva es celebra una reunió sobre polítiques de joventut

La Casa de Cultura de Xàtiva ha albergat una reunió sobre la Xarxa Jove en la qual han estat presents els regidors de joventut dels municipis ubicats a les comarques centrals, amb assistència del director de l’IVAJ, Jesús Martí. En la reunió s’ha palat al voltant de les polítiques de joventut de la Comunitat Valenciana, els programes de l’IVAJ i la Xarxa Jove a l’àrea de les comarques centrals, el Congrés de Joventut que es celebrarà aquest 2022 i de les perspectives de futur en matèria juvenil.

I Xàtiva és tot un exemple en polítiques de joventut municipals on es renovarà el Pla Jove a finals de 2022, sent una de les primeres poblacions de la seua grandària que va aconseguir desenvolupar aquest Pla.

A la trobada el director de l’IVAJ anunciava la inversió de 719.000 euros a la Xarxa Jove de la zona de les comarques centrals per a la contractació de personal de joventut als ajuntaments on ja s’ha activat la contractació de 16 professionals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.