NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent convoca per al dimarts 28 de juny una protesta contra el tancament de la planta de medicina interna

Eixirà a les 20 hores des de la plaça de la Concepció

Ontinyent es manifestarà el proper dimarts 28 de juny contra el tancament de la planta de medicina interna de l’Hospital General de la ciutat aquest estiu, i en defensa de la Sanitat Pública. Les diferents entitats, col·lectius i associacions representats al Consell Veïnal i el Consell d’Inclusió Social així ho acordaven en la reunió que tenia lloc ahir dimecres.  

Les demandes dels consells ciutadans eren transmeses també per l’alcalde Jorge Rodríguez aquest dijous a la directora del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Marga Llaudes. Aquesta explicava al primer edil que els canvis al servei de medicina interna només es produiran del 1 de juliol al 30 de setembre, període al qual a més s’habilitarà una UCE (Unitat de Cures Especials) a la tercera planta de l’Hospital, per atendre patologies amb previsió d’alta hospitalària al marge de 72 hores, passant els pacients que requerisquen d’una assistència més llarga a l’Hospital de Xàtiva.

Jorge Rodríguez qualificava les explicacions de Llaudes com a “insatisfactòries”, exposant que la posada en marxa d’esta unitat UCE “no canvia res, ja que la ciutat no ha de perdre cap tipus de servei ni tan sols momentàniament. I per fer pressió i aconseguir revertir aquesta decisió es convoca aquesta manifestació del proper dimarts que eixirà a les 20 hores des de la plaça de la Concepció.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.