NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació reuneix a una vintena d'alcaldes de municipis menuts per a consensuar millores als serveis d'Assistència a Municipis

En concret afecta a 22 municipis

La Diputació d’Alacant ha reunit a una vintena d’alcaldes de municipis de menys de 5000 habitants de la província per a presentar les noves propostes que incidiran en la millora dels serveis que es portaran a terme a través de l’àrea d’Assistència de Municipis i explicar els objectius que es plantegen a curt i mitjan termini.

La finalitat és desenvolupar un nou reglament en benefici de 22 de les poblacions més menudes de la província a les que, des de la corporació provincial, se’ls està prestant assistència amb personal que exerceix serveis tècnics que, per si mateixes, no tenen capacitat d’assumir.

L’àrea d’Assistència a Municipis, entre altres comeses, concentra la gestió dels 22 ajuntaments exemptes de sostenir el lloc de secretari-interventor. Assistència disposa de deu funcionaris adscrits que assisteixen als ajuntaments en matèries tals com assessorament jurídic, econòmic-financer, urbanístic i de caràcter ambiental. Per a establir una nova regulació en les prestacions es redactarà un reglament. Durant l’elaboració de dita norma, es dictaran instruccions amb la intenció sobretot d’agilitzar fórmules que garantisquen la continuïtat i estabilitat dels serveis.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.