NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Acte vandàlic contra la seu del PP

No és la primera vegada que pateix un atac

Durant la matinada del 19 al 20 de març la seu del Partit Popular de Xàtiva ha estat objecte d'un atac violent que ha produït greus danys materials destrossant les llunes exteriors del local. Esta acció ha estat portada a terme utilitzant objectes contundents que s'han usat per colpejar de forma molt violenta els cristalls exteriors de la seu, causant danys irreparables que provoquen la substitució de totes les llunes de vidre exteriors.

No és la primera vegada que la seu del PP situada a l'Avinguda Ausiàs March de Xàtiva, patix atacs. Fins este moment les agressions es limitaven a pintades, pegada de cartells i adhesius amb insults o llançament d’ous contra la façana, però aquest últim atac és una demostració molt més agressiva.

 

 

El 4 de febrer de 2014, en una sessió plenària celebrada a l'Ajuntament, es va aprovar una moció presentada pel Grup Popular en la qual s'aprovava per unanimitat que tots els grups polítics representats condemnarien qualsevol tipus d 'agressió a bens públics o seus de col·lectius de la ciutat. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.