NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sant Pasqual, decapitat i sense mans

Ha patit nombroses agressions al llarg dels anys

Decapitada i sense mans. L’escultura que honra al patró de Genovès ha sigut víctima d’una nova agressió. Aquesta no és ni de lluny la primera volta que s’enceben amb la figura de Sant Pasqual, situada en l’alt de la font d’entrada al municipi, erigida en 1777 com monument en honor al frare. L’escultura original va romandre en la fornícula fins la Guerra Civil. En la dècada dels quaranta, altra imatge va reemplaçar a la primera i des del 2000 els atacs no han deixat de succeir-se.

En 2006 torna al seu habitacle i quatre mesos després apareix amb el rostre desfigurat. Fou de nou restituïda a l’igual que fa dos anys. Les mesures de seguretat que s’han anat introduint com punts d’ancoratge o una reixa tampoc han dissuadit als agressors.

Aquesta no serà substituïda fins l’últim moment pensant en la festivitat de Sant Pasqual que la localitat celebra el 17 de maig.

Hui per hui, el consistori emmagatzema dos de reserva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.