NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Andreu Escrivà escriu sobre el canvi climàtic

El llibre ´Encara no és tard´s´ha presentat coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Sostenibilitat, s’ha sumat a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb la presentació del llibre ‘Encara no és tard’, d’Andreu Escrivà, un llibre sobre el canvi climàtic explicat per a tots els públics.

Escrivá és Premi Europeu de Divulgació científica Estudi General 2016, un guardó que convoquen la Universitat de València, Edicions Bromera i l’Ajuntament d’Alzira. El llibre s’ha presentat comptant amb la col·laboració del Campus d’Ontinyent de la UV i Ad Libitum.

Els llibre ens dóna, sobretot, esperança, perquè encara no és tard i un món millor no sols és necessari, sinó també possible, sempre i quan comencem a educar als nostres xiquets des de l’escola i des de casa.

Aquest llibre ens ajuda a entendre com està canviant el món que ens envolta i com és el nostre paper com a ciutadans en el canvi, però també en les possibles solucions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.