NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els perills d´Internet

La Policia Nacional imparteix en Xàtiva una xerrada sobres les amenaces a menors en Internet

Educar als nostres fills és una tasca difícil, més encara si cap quan no sabem què estan fent davant l’ordinador o el telèfon mòbil, així que molts són víctimes d’amenaces i extorsions que moltes vegades no es detecten i que poden arribar a tenir conseqüències molt desagradables. Per a conèixer els perills d’internet, el Grup de Delictes Tecnològics de la Policia Nacional ha impartit una xerrada en la Casa de Cultura de Xàtiva on s’han donat les pautes per a la detecció i el tractament d’estos delictes que afecten als menors des de fa uns anys cap ací.

L’assetjament sexual i escolar i l’enviament de fotografies eròtiques per whatsapp porta molts mals de cap i són els delictes més comuns entre els joves des del punt de vista tecnològic. Evitar que els nostres fills els protagonitzen, és tasca de tots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.