NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cremen l´arbre de Nadal

Ja ha sigut retirar per l´empresa

Uns desconeguts incendiaren la matinada del passat dissabte l’arbre de Nadal de la Plaça de la Concepció d’Ontinyent, un arbre que hauria de ser retirat el divendres, però que es va posposar fins a hui coincidint mb la retirada de la pista de patinatge instal·lada durant les últimes setmanes.

L’arbre, format per branques i fulles procedents de poda de diversos exemplars, va cremar ràpidament, ja que les branques portaven temps tallades i estaven seques, així que finalment l’estructura es va desmuntar dissabte per a evitar una mala imatge de la ciutat.

Afortunadament, la campanya ‘Ontinyent il·lusiona’ no s’ha vist entelada per este succés, que ha tingut lloc una vegada acabades les festes. 50.000 participants als sorteigs dels comerços, 8000 espectadors al Festival de circ i teatre, 6500 usuaris a la pista de patinatge o 1700 corredors a la Sant Silvestre, son algunes de les xifres més destacades que s’han assolit a la campanya de Nadal impulsada pel Govern d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals.

La campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi”, a la que enguany participaven 109 establiments (un 55% més que l’any passat), ha repartit fins a 37.100 butlletes per al sorteig de 2.150 euros en xecs regals, una participació que duplica amplament les 18.000 paperetes de l’anterior campanya. A elles s’afegeixen les prop de 3000 butlletes dipositades per al Sorteig de Nadal al Mercat Municipal i les més de 10.000 participants al sorteig de “Nadal 5 estrelles” de Comerç IN, per a un total de 50.000 participacions als diversos sorteigs.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.