NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Francesc Colomer entrega les banderes Qualitur a les platges de Xeraco, Tavernes de la Valldigna i Cullera.

Les banderes Qualitur són un reconeiximent que anualment realitza Turisme Comunitat Valenciana amb l'objectiu de promocionar l' excel·lència de les platges de la Comunitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat les banderes Qualitur a les platges de Xeraco, Tavernes de la Valldigna i Cullera.

El 2020, Turisme ha reconegut a 174 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana pels seus certificats de qualitat, medi ambient i / o accessibilitat amb la bandera Qualitur.

A la província de València, un total de 41 platges han rebut la bandera Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana amb l'objectiu de promocionar l'excel·lència de les platges de la Comunitat.

En concret, Francesc Colomer ha lliurat aquest dimarts a Xeraco a l'alcalde del municipi, Avelino Mascarell, la bandera Qualitur per a la Platja de Xeraco.

A Tavernes de la Valldigna, Colomer ha lliurat a l'alcalde, Sergi González, dues banderes Qualitur per a les seves platges de la Goleta i Tavernes.

Per la seva banda, l'alcalde de Cullera, Jordi Major, ha rebut sis banderes Qualitur que onejaran durant aquest estiu les platges de Escullera, Sant Antoni, Racó, Les Oliveres, Cap Blanc i Faro.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.