NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Incendi en la via del tren entre Xeraco i Gandia.

Corrien les tres de la vesprada del dia d'ahir quan es va propagar un incendi d'un canyar situat en la boga de les vies del tren que connecta a Gandia amb Xeraco.

Corrien les tres de la vesprada del dia d'ahir quan es va propagar un incendi d'un canyar situat en la boga de les vies del tren que connecta a Gandia amb Xeraco.
L'incendi que va afectar uns 5.000 metres de terreny, va produir la crema de tot un terreny replet de canyes, va saltar a la carretera arribant a la via del tren on va arribar a afectar la línia elèctrica de senyalització de les vies.
Els bombers van estar treballant durant un període de tres hores apagant les flames i assegurant el perímetre mentre que el trànsit de trens va ser suspés durant una hora.
El tren que eixia de València adreça Gandia, i havia fet la seua última parada a Xeraco abans de la última parada, es va detindre durant una hora i des de Renfe es va proporcionar un autobús per a fer transbord i portar als passatgers d'una forma segura a la seua destinació.
L'última brigada de bombers eixia del recinte sobre les 19.45 i encara aquest matí s'han pogut veure als treballadors fent labors de manteniment.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.