NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat, Xeraco, Xeresa i Gandia inverteixen 150.000 euros per a l'adequació de la Sèquia Travessera.

Adequar la Marjal

Els ajuntaments de Gandia, Xeresa, Xeraco i Tavernes de la Valldigna, que comparteixen als seus termes l’espai natural de la Marjal de la Safor, invertiran 150.000€, a través d’una subvenció de La Generalitat, en l’adequació de la zona.

La Conselleria d’Agricultura ha atès les peticions d’aquestes localitats que tan sols aportaran el 10% del cost per a la millora i adaptació de la mota de contenció que discorre junt a la Sèquia Travessera, en paral·lel a la mar.

La primera fase de l’actuació facilitarà el flux de l’aigua cap al riu Vaca, de forma natural, en cas que hi haja un increment del nivell a causa de les pluges.

La segona fase arribarà per a reforçar la primera i posar en valor l’aiguamoll que, abasta més de 1.2000 hectàrees, i per a habilitar un corredor verd per a que la zona aprofiti tot l’enorme atractiu turístic.

La iniciativa va sorgir especialment a Xeraco per a donar resposta a les reclamacions dels agricultors de la zona, però ràpidament es van sumar Xeresa, Gandia i Tavernes de la Valldigna.

La Marjal de la Safor va quedar inclosa al Catàleg de Zones Humides de la Generalitat Valenciana, i por tant sotmès a la màxima protecció, i ha rebut en els últims anys importants inversions de millora ambiental en els quatre termes.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.