Obres del nou CEE Pla de la Mesquita de Xàtiva

Reprodueix vídeo

Obres del nou CEE Pla de la Mesquita de Xàtiva

El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García Tomás, ha visitat junt amb la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Reis Gallego i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, l’estat de les obres del nou Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita. Una actuació, de les més importants de la legislatura i la més destacada dins Pla Edificant a la ciutat. Que amb 6 milions d’euros resoldrà tota la problemàtica en matèria d’accessibilitat i de millora d’espais que es tenia en l’actual centre.

 Efectivament el nou centre que està construint-se en la Ronda de la Vila, junt al British School i enfront del poliesportiu Les Pereres, comptarà amb una superfície de més de 9700 m2. Serà un edifici agrupat en diferents blocs organitzats entorn a un passadís central. Amb capacitat per a 130 alumne i amb una disposició per a facilitar els recorreguts i accessos independents a cadascun dels blocs.

El Pla Edificant a Xàtiva comporta, al voltant de 10 milions d’euros en inversió, on 8 ja han estat delegats a l’Ajuntament. Fa uns mesos es va signar la delegació de competències del CIPFP la Costera i el director general anunciava per a aquesta setmana la delegació al col·legi Atitilio Bruschetti on es desbloqueja així una inversió de 705.000 euros.

Al Pla de la Mesquita, avancen dins de l’esperat i deurien acabar-se a finals d’any perquè el nou centre puga estrenar-se al curs 2023/2024. La passada setmana les famílies dels usuaris van poder visitar les instal·lacions, llargament demandades per la comunitat educativa.

Obres del nou CEE Pla de la Mesquita de Xàtiva

Comarcal.TV

Obres del nou CEE Pla de la Mesquita de Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés