L’Olleria acull l’Ofrena a la Mare de Deu de Loreto, un dels actes més emotius i bonics dins del programa de festes que ret homenatge a la Patrona de la localitat

Reprodueix vídeo

Ofrena i Trasllat Patrona l’Olleria

El divendres 3 de setembre, la Verge de Loreto, Patrona de l’Olleria, va rebre de mans de centenars de veïns els ramells de flors.

A les 20.30 de la vesprada, els participants a l’ofrena es van donar cita a la Plaça de la Vila, per a des de’allí els feligresos desfilaren en comitiva fins la Plaça de la Mare de Déu de Loreto, on es celebraria l’Ofrena de flors,  este acte tan sentit pels fidels del poble.

Festers i festeres, amb la indumentària típica valenciana, eclipsaren totes les mirades.

 Les filades morocristianes també participarien vestides amb les indumentàries típiques i amb ofrenes de flors molt especials.

Acompanyats per la música de banda, els participants passejaren, rams en mà, pels principals carrers d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida fins arribar al seu destí, la Plaça de la Verge de Loreto. Allí esperaven multitud de veïns i devots i els clergues sobre un engalanat faristol a l’arribada dels ollerians per anar adornant una estructura de fusta dedicada a la seua patrona amb totes les ofrenes dels devots que poc a poc s’ompliria de l’aroma i del color de les flors.

La Reina infantil de Festes 2022, la xiqueta Elena González, pujava també al faristol per a fer l’entrega de flors.

Tot seguit va ser el torn de la Regina Major de les Festes, la senyoreta Carla Martí que també va pujar a ofrenar les seues flors. Una regina de festes que també va versar a la verge en aquesta emotiva vesprada d’homenatge a la patrona.

L’alcalde, Ramón Vidal, i el regidors de Festes, va pujar en últim lloc per a acabar d’ofrenar els seus detalls florals.

Tot seguit  va tenir lloc el trasllat processonal de la Mare de Déu fins a la parròquia per a presidir els actes religiosos. Una nit que es va tancar amb un castell de focs artificials-

Ofrena i Trasllat Patrona l’Olleria

Comarcal.TV

Ofrena i Trasllat Patrona l'Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés